Ons verhaal

Social development met een missie

Ons verhaal

Wij vinden het leuk om mee te werken aan ideeën van ondernemers; start-ups, scale-ups en MKB'ers om samen succesvolle projecten te draaien. Wij zijn zelf ook start-up geweest en weten hoe lastig het soms is om als start-up voet aan de grond te krijgen. Daarom is een belangrijke missie van ons het ondersteunen van start-ups bij het ontwikkelen van hun droom. Dit doen wij op verschillende manieren, van het actief meedenken in het proces tot een participatie in de start-up. Wij hebben ook een sociaal doel voor ogen en daarom bouw je met ons mee aan de toekomst in India. Behalve dat wij indiase programmeurs voorzien van een goed inkomen, gaat van elk geprogrammeerd uur ook 1 euro naar Save the Children India. Zo heeft jouw project ook meteen een social impact voor kinderen in India. Ons team van ontwikkelaars heeft zelf het doel gekozen; zij hebben immers het beste inzicht welke organisaties goed werk doen in India. Zo wordt gewaarborgd dat onze euro ook daadwerkelijk terecht komt waar hij het best besteed wordt.

Platform development

Wij hebben jaren lange ervaring op het gebied van platform ontwikkeling. Deze kennis zetten wij graag in om jouw platform naar een hoger niveau te tillen.

Mobiele Apps

Door de ervaring die wij hebben in het bouwen van Apps voor zowel Android als IOS zijn wij de partner die je zoekt bij de ontwikkeling van jouw App.

GPS / IOT

Wij hebben zeer veel ervaring met het ontwikkelen van toepassingen waarbij externe data IOT of GPS geïntegreerd wordt in een platform en APP.

Save the Children

Onze developers hebben gekozen voor Save the Children als organisatie om mee samen te werken. Save the Children streeft via de "every last child" campagne ernaar om meisjes die gebonden zijn aan huis gelijke kansen te geven doormiddel van educatie. Samen komen wij op voor de emancipatie van meisjes en vrouwen.

Al meer dan 10 jaar evaring

Invedia is al ruim 10 jaar actief op het gebied van outsourcing. De Indiase tak van Invedia is gevestigd in de IT hub van India, Delhi. Door de jaren heen is er veel geïnvesteerd in de teams. Wij maken gebruik de meest geavanceerde tools voor de ontwikkeling en het onderhoud van software toepassingen waaronder; database applications; internet en IoT oplossingen; real-time data delivery en system design voor robotica en high-precision instruments. Door de intensieve samenwerking is er een goede synergie ontstaan, welke wij graag inzetten om jouw project succesvol te maken!

Meer te weten komen

Laat je naam en Email achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.